Literatura

weirdo (wiersz)

Kasia Michalska

I pushed you to misery,
you forgived me...
I trade you for nothing,
you helped me...

you bles me
I pushed you...
push me...
push me to my own hell,
wher i can understand my own mistakes...
face me with a devil, spit on my face,
kill me hate me...

hate me...

fatalny+ 9 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 15 grudnia 2000

Inne teksty autora

druga strona ksie zyca
Kasia Michalska
ty
Kasia Michalska
wszechswiat
Kasia Michalska
laleczka
Kasia Michalska
nic
Kasia Michalski

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca