człowieczeństwo

Tears

Nie czuję się już człowiekiem - nie ma we mnie już człowieczeństwa, zbyt wiele straciłam.
Jestem jednak istotą - bez uczuć, obojętną, słabą.
Jak się odnaleźć, kiedy życie nie jest już ludzkie, ale nadal istotne?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 9 głosów
Tears
Tears
Wiersz · 17 grudnia 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    kamila
    lsadasdasddfhsdhstrxs d csdysd scfhsert scfgh

    · Zgłoś · 20 lat temu