straciliśmy siebie...

Tears

Uważaj, bo wokół mnie powietrze ma niekompletny skład.
Nie podchodź! Nauczę się żyć bez Ciebie!
Dlaczego to zrobiłeś?
Kochasz mnie?
A teraz konasz na moich kolanach...
Ale poczekaj, ja żartowałam...NIE!
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 11 głosów
Tears
Tears
Wiersz · 17 grudnia 2000
anonim