Drzewo

Czarna Boni

"Drzewo"
Butelka leżąca na krawędzi szczęścia
List opowiadająca życie
Życie człowieka
Dziecka
Wiadomość w butelce o istnieniu
Kogoś a także czegoś
Dorastanie dziewczyny
Zapisane na zwykłej kartce papieru
Czerpanie źródeł
Oczekiwane spotkanie
Druga butla z wiadomością
Tym razem o chłopcu
To nie ta sama osoba
Drzewo na wyspie
Reportaże w gazetach
List napisany o drzewie
W nim schroniło się rodzeństwo
Wielbione drzewo
Czarna Boni
Czarna Boni
Wiersz · 19 grudnia 2000
anonim