Zmarszczone ciało

Czarna Boni

"Zmarszczone ciało"


Moczysz swoje
Kości
W rzece swojej
Śliny
Obcinasz swoje
Włosy
By później je
Zjeść
Malujesz sobie
Usta
By później zlizać
Szminkę
Zabijasz jego
By
Nikt ci go nie odebrał
Czarna Boni
Czarna Boni
Wiersz · 19 grudnia 2000
anonim