Kropla

Narmid

kropla spada zaczepiając bruk
czy u ciebie także spada
a jeśli tak
czyż posiada symetryczność
równą twej doskonałości
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Narmid
Narmid
Wiersz · 19 grudnia 2000
anonim