Istota

Narmid

wszystek wydech palców ręki lewej twej
zmienia się w spirale ciszy

meta-phorsis
słowo wyklęte krwią
baranka bożego

stabilnośc jedenaście czterdzieści cztery
moment
w cyklu dwuistych
motylich skrzydeł

przeklęty rdzeń bytu
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Narmid
Narmid
Wiersz · 19 grudnia 2000
anonim