Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Narmid
Istota
Istota
Narmid
wszystek wydech palców ręki lewej twej
zmienia się w spirale ciszy
meta-phorsis
słowo wyklęte krwią
baranka bożego
stabilnośc jedenaście czterdzieści cztery
moment
w cyklu dwuistych
motylich skrzydeł
przeklęty rdzeń bytu
Lubię
Narmid
Wiersz · 19 grudnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści