Szanowny Panie, proszę mi wybaczyć,
Nie ja wybrałem swoje oprogramowanie...
Nie mam poczucia humoru godnego Pana,
Nie znam wielu słów, przez co wydaję się być
Zwyczajnie prostym czymś...
Nie wybrałem koloru włosów ani oczu,
Nie powiedziałem, że chcę mieć takie,
Nie inne usta...
Moje ręce są szorstkie - zgadzam się z Panem,
Ale to nie ja taki materiał na skórę wybrałem.
Szanowna Pani, proszę darować uwag,
Na temat mojego wykształcenia...
Wybrałem szkołę, gdzie mnie wybrali,
Zwyczajnie przyjąłem wyrok,
Nic nie mówiłem...
Nie wybrałem takiej barwy głosu,
Została mi dana podczas
Rozdawania darów ubogim...
Moje ręce są szorstkie - zgadzam się z Panią,
Ale to nie ja taki materiał na skórę wybrałem.
Szanowny Panie, Szanowna Pani...
Wziąłem to, co otrzymałem,
I szczęśliwy jestem, że żyję...
Dali, nie zabrali,
Więc cieszę się z tego dziecinnie...
Chciałbym być idealnym tworem,
ale nie dane mi to było...
Nie ja wybrałem.
To mi wybrano i
Dano...
Szanowny Panie, Szanowna Pani...
Proszę tylko o to, aby moja skóra,
Na którą materiał był raczej z promocji,
I mój głos, który darem był
Dla ubogich,
I moje oczy, usta, nos, mowa,
Potoki prostych słów,
Nigdy nie były dla Państwa ważniejsze,
Od tego, co w środku...
To sam wybrałem...
Tylko moje ręce są szorstkie - zgadzam się z Państwem,
Ale to nie ja taki materiał na skórę wybrałem...
"Szanowny Panie, proszę mi wybaczyć,
Nie ja wybrałem swoje oprogramowanie
Nie mam poczucia humoru godnego Pana,
Nie znam wielu słów, przez co wydaję się być
Zwyczajnie prostym czymś
Nie wybrałem koloru włosów ani oczu,
Nie powiedziałem, że chcę mieć takie,
Nie inne usta "
po za tym, to po przecinku nie pisze się wyrazów z dużych liter. te przecinki też nie pasują. gdzie niegdzie owszem.
co do zapisu to tyle. ale temat mnie też jakoś nie przekonuje.
dobra, już się nie czepiam.
ale duże litery na początkach są niepotrzebne
Tak mam :-D
Ale dziękuję z całego serca za uwagi! :-)
tym bardziej jak boli. motywacja się włącza.
;]