usta twoje odciśnięte
na winylu (a nie na cd)
właśnie to mnie porusza
surowy old school
a nie plastik
weekendowych namiętności
listy z iwo jimy
Kamil Dąbrowski
Kamil Dąbrowski
Wiersz
·
14 czerwca 2009