łoskot

borunsky


mogłoby się wydawać że wyczekiwanie nie ma końca

puk puk

jest w tym coś więcej niż tylko rozwiązanie zagadki
niestety klucz nie mieści w sobie wszystkich odpowiedzi
a już na pewno nie gwarantuję że odnajdę choć wskazówkę
po drugiej stronie przeklętych drzwi

jest zegar. czekam.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
borunsky
borunsky
Wiersz · 15 czerwca 2009
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    "mogłoby się wydawać że wyczekiwanie nie ma końca

    jest w tym coś więcej niż tylko rozwiązanie
    klucz nie mieści w sobie wszystkich odpowiedzi

    na pewno nie gwarantuję
    że odnajdę choć wskazówkę
    po drugiej stronie przeklętych drzwi

    jest zegar czekam"


    paluchy wsadziłem, nadal masz - nie wiem od kogo - referencje do gadulstwa. te dwie kropki na końcu potrzebne jak świni siodło. bez nich jest klarowniej i nie zaśmiecają. dobrze cię znowu widzieć...

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    gwarantuję - chyba powinno być gwarantuje (klucz czy ja?)

    "niestety klucz nie mieści w sobie wszystkich odpowiedzi
    a już na pewno nie gwarantuję że odnajdę choć wskazówkę" - ogólnie rzecz biorąc, w tym fragmencie odczuwam jakieś przegadanie, to niestety czy choć mnie drażnią. może wystarczyłoby, że klucz niemieści wszystkich odpowiedzi i nie gwarantuje wskazówek. zastanów się jeszcze nad tym, bo poza tymi dwoma wersami jest super.

    · Zgłoś · 15 lat temu