Miejsca w słowach odciśnięte
życie słowami zaklęte
Złamane
w domku na polanie
życie złamane
Podgórka
lokalny Syzyf
pod górę
wciąż
Szczytkówka
namiętności
wysoki szczyt
Zagajka
za gajem schowany
leczysz rany
Miejsca słowami
Słowa miejscami
pomalowane
Życie pożycza barwy