Randka

Sławomir Oleksiejuk

liryk na głos

 

Z serc rozszerzonych jak źrenice,

dmą słowa na struny głosowe.

 

Zasłuchani, wtuleni

łączymy się neuronami…

Oceń ten tekst
Sławomir Oleksiejuk
Sławomir Oleksiejuk
Wiersz · 21 lipca 2009
anonim