Ciemność
Niepewność
Biegnę
Po co ?
Nie wiem
Dokąd ?
Nie pamietam
Przecież trzeba dokądś zmierzać aby nie stracić CZASU
CZAS
Wylie Times
Wylie Times
Wiersz
·
28 lipca 2009
-
Justyna D. Barańskanie. nic tu nie ma.
-
tomaszdokladnie