Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Mary
[fala]
[fala]
Mary
Fantazja, myśli zużyte!-powróciły do mnie znów
i zrozumiałem znaczenie znanych już wcześniej słów
i tak się jakoś stało- że bez zapachniał jak bez...
a słowo miłościa pachniało- w oczach zaś! pelnia łez...
Lubię
Mary
Wiersz · 26 grudnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści