Życia smak

Wylie Times

Chciałem żyć w świecie idei
Wyszedłem z mroku
Urodziłem się w świecie IKEI

Chciałem chodzić na wystawne bale
Jak kiedyś moja babcia
A stać mnie tylko na "GALĘ"

Chciałem posłuchać  nowego pokolenia muzyki
Kupiłem płytę
A tam odgłosy fabryki

Na krańcu świata szukałem istoty piękności
Dziś mam ją na biurku
W wysokiej rozdzielczości

Po tych wszystkich latach
Cóż mi pozostało ???
Czysty życia smak...
To dziś tak mało !!!

Bo BEZ CUKRU



Wylie Times
Wylie Times
Wiersz · 11 sierpnia 2009
anonim
  • Q
    Jej, twór dziwny, chimeryczny wręcz. Rymy i wielkie litery też go nie ratują.

    · Zgłoś · 15 lat
  • tomasz
    taa strasznie dziwny, zly w tej dziwnosci

    · Zgłoś · 15 lat