No
proszę znowu stare pożółkłe
śmieci i sąsiadki-babsztyle co chcą
wiedzieć
czy udało mi się nie spłodzić
czegokolwiek
nie popierdolić pracy
a ja to zrobiłem i jak na złość ludzie przestali
gubić
pieniądze i rzucili palenie
to miasto nigdy nie będzie moje -
nawet nie wracam nawet nie mam
za
co nawet pociągnąć
za
trzy lata ćwierćwiecze
nawet
nie przeczę
"nie mam
za co nawet pociągnąć" - nooooo, wieloznaczne!
Pozdrawiam.