Tak, tutaj zatrzymałeś. Jeśli można, tak sobie myślę, że możesz zrezygnować z "Twoich" w drugim wersie, skoro w pierwszym mówisz "Tylko Ty" - wtedy wiadomo. "I" też zbyteczne.
I wielokropki, naprawdę. Wyrzucisz je, będzie wyśmienity, bo jest coś urzekającego w tych trzech wersach - zatrzymany pozornie czas i ciepło. Coś niezwykle intymnego. Lubię takie klimaty.
I wielokropki, naprawdę. Wyrzucisz je, będzie wyśmienity, bo jest coś urzekającego w tych trzech wersach - zatrzymany pozornie czas i ciepło. Coś niezwykle intymnego. Lubię takie klimaty.