tylko o Tobie

nieprzezroczysta


...kiedyś napiszę wiersz
tylko o Tobie
w moim zeszycie marzeń
słowa rozwieszę na złotych linijkach
jak poranek na trawie
rosę...

milczenie zostawię nocy

...szeptem opowiem
tylko o Tobie
nieporysowanej kartce
czystej stronie z mojego kalendarza
zabawnie wciąż wierzącej
w miłość...

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
nieprzezroczysta
nieprzezroczysta
Wiersz · 25 sierpnia 2009
anonim