Mnie nie boli już głowa
Głowy nie ma
Pozostały tylko ciężkie myśli
To one tak bolą
Mnie nie boli już serce
Serca nie ma
Pozostały tylko wczorajsze uczucia
To one tak bolą
Mnie nie boli już wątroba
Wątroby nie ma
Pozostał tylko aldehyd octowy
To wódka…