największą nadzieją jest moja małość
będę iść dopóki
wiem że jestem
głupi
ostatnim błyskiem jest moja ciemność
patrzę bo
może się mylę
wiedząc że nie ma cię
walczę wciąż dopóki
wiem że jestem
głupi
ciągłym czekaniem jest moja małość
błąd w założeniu
gdy wiem że nigdy już
widzę że
widzę niejasno
to moja
otucha
póki wiem że
mogę się mylić