release

bodysnatcher

hey motherfucker, look what a pretty situation is that

pretty pretty situation

guess you’re happy,

guess it feels like exploding from pride

i don’t know how

i don’t know what for

guess i just want you to die now

 

or i want to get away

get away from here, now

no shoes no thoughts

so fucking far i won’t hear

 

any of you,

any of you

any of you

any of you

 

any of you would ever get me

and i’ll never be a part

i’ll never

i’ll never

i’ll never.

bodysnatcher
bodysnatcher
Wiersz · 30 sierpnia 2009
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    yeah

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    I've had a plan to do it but it's too late now...

    · Zgłoś · 15 lat
  • Justyna D. Barańska
    może pomyśl nad wersją polską.

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    niektóre teksty lepsze są w innych jezykach,ale ciekaw jestem jakby to bodysnatcher oddał po polsku...gdyby miało to być dokładne tłumaczenie to bym tak ze cztery kulki w dół spuścił notę.

    · Zgłoś · 15 lat
  • bodysnatcher
    ten tekst musi być niestety po angielsku, ale wrzucę jakieś w mother tongue również.
    dzięki kliner ka.

    · Zgłoś · 15 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    i tak powinno zostać,się znaczy po angielsku.czekam na mother tongue w takim razie,pozdro

    · Zgłoś · 15 lat
  • tomasz
    wersja polska. mimo ze tekst moze i jest niezly ale wywrota polskim portalem jest.

    · Zgłoś · 15 lat