wyprany z doznań

Raoul Duke


w pierwszym rzędzie wypierz się z uczuć
poczujesz twardość gleby. pod butami
zmiażdżysz wszystkie głowy. wkoło
nie zauważysz nikogo

tak po prostu może
a szkoda
wybieraj

pomiędzy cieniem i wyobcowaniem
a światłem i prawdziwym światem

pogodzisz to tylko w sobie
czyli nie wiadomo już gdzie

bez głosu serca

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 3 głosy
Raoul Duke
Raoul Duke
Wiersz · 31 sierpnia 2009
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    tzn jak to co NAPISAŁ Tomasz.sorry.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    coś jak to co napisałem Tomasz.trafia.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Tomasz Smogór
    Przemawia do mnie ten tekst, ale czytam go sobie bez interpunkcji w pierwszej, bo tak mi bardziej leży. :-)

    · Zgłoś · 15 lat temu