Nie rozumiem, lecz spróbuje
Nie moge spać.
Oddycham, ale jakbym oddychć nie chciała
Kocham, ale jakbym nie kochała
Płacze.
Łzy lecą, ale jakby leciec nie chciały.
Czuje wstręt do samej siebie.
Czuje chęc do kochania lecz tylko Ciebie...
Nie myśle o Tobie...
Lecz zapomniec wcią nie moge.
I nie moge, nie dostane
Puste me serce zostanie
koniec się wyczerpuje niestety i nie zbyt dobrze mu robi to zestawienie dostanę / zostanie.
(+ wszystkie ę przy czasie teraźniejszym czynności)
( i ze swojej strony z serca radzę nie zaczynać tekstu od "nie powinnam" chyba, że to będzie ostra przekora...złośliwość ludzka odpisać ci może...nie powinnaś. ) pozdrawiam.
w pierwszej osobie czasowniki kończą się "ę", a nie "e"- piszę, robię. to po pierwsze. po drugie: ujęcie tematu nie zaciekawia, jest jak milion innych tekstów z tej działki. słabo.