myśliciel to człowiek myślący o ciele
duszy nie ma więc co zostało
duże oczy
śmieszne okulary
broda do kolan
uśmiecha się gdy idzie jesienią przez park
podwiewa spódniczki
pani krzyczy
kapelusze z głów liście w dekolt
poszukuje żony
kobiety o innym imieniu
przypadło do gustu panu myślicielowi
na uśmiech
na bieliznę
na szczęście
wszystkie są takie same
myśliciele tylko twierdzą inaczej
przerzutnie są arcy
ciało duszy mi wyszło; co zostało ma duże oczy
jesienią przez park podwiewa spódniczki? tu nie zadziałała chyba...
uśmiecha się gdy idzie przez park
jesienią podwiewa spódniczki pani
krzyczy kapelusze z głów
liście w dekolt
nie wiem:) nie umiem poradzić, ale coś może inaczej?
piękne ma momenty:) kapelusze z głów liście w dekolt
kobieta o innym imieniu
ale...ja nie wiem, czy rozumiem, ale ostatnie jakoś logicznie przeczy reszcie...czy tu rozbrajamy przesłanie o ciele? bo wobec tego, że myśliciel myśli o kobiecych ciałach, że wszystkie takie same, a na końcu, że tylko on myśli inaczej.
?
może z jakiegoś męskiego punktu widzenia, bo ja mam krzywy:)
tylko mężczyźni gustują w takich, lub w takich.zatem je klasyfikują.
hmm.. przemyślę to, dziękuję Kasiu :)