nie próbuj zrozumieć
co nie do zrozumienia
nie próbuj odczytać
co nie do odczytania
schowaj do kieszeni swoje
pragnienia omdlenia wahania
nie próbuj nadążyć
za tym czego nie dogonisz
nie staraj się chronić
bo nie ochronisz
nie walcz zdejmij
zbroję rycerską
namaluj na drzwiach znak
białą kreską.
Tytuł mi się bardzo spodobał
białą kreską" to ciekawie kojarzące się.
co nie do zrozumienia
nie próbuj odczytać
co nie do odczytania" - ten fragment absolutnie mi się nie podoba.
co mają znaczyć te omdlenia?