realia życia w XX wieku

ketiow

REALIA ŻYCIA W XX WIEKU 13 XI 1998

To ja i ty
To znaczy my
Próbujemy zmienić świat
Świat okrutny i bezwzględny
Lecz , rzeczywistość nas przygniata
I tłumi w nas to co pociągające
A także to co nami kieruje
Uczucie miłości i przyjaźni , które
W dzisiejszych czasach
Rzadko znajduje furtkę
By ujrzeć światło dzienne
Jednak my walczymy
O to co dla nas ,
Dla naszego pokolenia
Jest ważne.
Więc idź z głową podniesioną
I przeciwstawiaj się
Przygnębiającej prozie życia !
ketiow
ketiow
Wiersz · 4 stycznia 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    jsz
    idealnie pasuje do mojej sytaucji zyciowe;(

    · Zgłoś · 17 lat