Wybiórczość

Albert Pluta

 

 

 
 

 

nastąpiłem po Chwili
ledwo poruszony ręką
gdy już odszedłem
w przeszłość..

Jedyny i Niepowtarzalny       
podobno
identyczny uprzytamniam
sobie co rzeczywiste:

 
znajduję się poza
zasięgiem wszelkiej Analizy
tak jak polnej
drogi pył

nieznaczący Akt świadomości...
Albert Pluta
Albert Pluta
Wiersz · 9 września 2009
anonim