wieczorami wychodzę myślami

Raoul Duke

chodzę z niesprawiedliwością wykutą na twarzy

permanentnie

nie przebieram się z niej nawet po szkole


wieczorami nie przebieram w kobitkach

drogich drinach

przebieram się w jedno z moich stałych drugich ja


by być gotowym na rano z zapasem wrażeń w gębie

zamykam za sobą siebie wychodząc

myślami w weekend


'kurwa.stary.jak się w sobotę ugotowałem'


Raoul Duke
Raoul Duke
Wiersz · 10 września 2009
anonim
  • Dominika Ciechanowicz
    najbardziej trafia do mnie trzecia strofa. "zamykam za sobą siebie wychodząc/ myślami w weekend" zwłaszcza.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Kasia     Czyżewska
    a mnie całość trafia.przez pointe. z tytułem na czele. i stałe drugie ja. i wykute na twarzy w kontekście zdjęcia.

    · Zgłoś · 15 lat
  • Justyna D. Barańska
    cudzysłów jest z dwoma kreskami, w angielskim jest tylko jedna ;)
    dobry tekst.

    · Zgłoś · 15 lat