guzik po guziku
rozpinam cięmijam ich
wyprzedzam wszystkich
z którymi byłaś
z którymi będziesz
i o których pomyślisz
zobacz
jak doskonale mieścimy się w zakrętach pościeli
przed nami prosta przyszłość
w uroczo małym mieszkaniu
z czarująco dużymi dziećmi
Zatrzymałeś tym wierszem. Podoba mi się ujęcie relacji K-M, a wersy:
"zobacz
jak doskonale mieścimy się w zakrętach pościeli" jest prześwietny.
Wyrzuciłabym drugie "z którymi".
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
rozpinam cię" to mi się podoba :-)