wyścig

piotr binkowski

guzik po guziku

rozpinam cię 
mijam ich
wyprzedzam wszystkich 
z którymi byłaś
z którymi będziesz
i o których pomyślisz
zobacz
jak doskonale mieścimy się w zakrętach pościeli

przed nami prosta przyszłość
w uroczo małym mieszkaniu
z czarująco dużymi dziećmi
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 6 głosów
piotr binkowski
piotr binkowski
Wiersz · 17 września 2009
anonim
Wszystkie komentarze