impuls

piotr binkowski

we mnie

jest tylko kilku ludzi

znają różnicę między spowiedzią i hipnozą


kiedy zakreślasz szminką

właściwe wyjście z sytuacji

wszyscy wskakujemy ci w usta

puszczasz się jak oczko


potem lekko zasypiacie

a ja rozsypuję się na litery

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 8 głosów
piotr binkowski
piotr binkowski
Wiersz · 20 września 2009
anonim
  • Marta
    pulsują słowa w tym wierszu ;))

    · Zgłoś · 12 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    wydaje mi się, że powinno być: różnicę między spowiedzią A hipnozą


    całość wyjątkowo mi się podoba, taka ciepła obserwacja mimo wszystko.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • piotr binkowski
    Bardziej zależy mi tu na konkrecie niż dwuznaczności.
    Kasiu, czytaj jak Ci serce podpowiada;)
    Dziękuję za komentarze.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Grzesiek z nick-ąd
    spowiedź i hipnozę to bym przerzucił do następnego wersu co by dwuznacznie poprzedni wybrzmiał:)

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    na tak jestem.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Kasia     Czyżewska
    trochę nie wiem, jak czytać te przejście od wskakujemy ci w usta a puszczasz się jak oczko. wtedy? całość dla mnie bardzo ciekawa. i rozdwojenie i głosy i wreszcie rozsypywanie na litery się i dla mnie czegoś. posypywanie liter mną/czymś. mnie tak.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Rita
    Dla mnie całość.Super.

    · Zgłoś · 15 lat temu
  • Dominika Ciechanowicz
    Bardzo mi się to rozsypywanie na litery podoba.

    · Zgłoś · 15 lat temu