parafia św. Miziego

Kuba Nowakowski

w naszych slamsach rosną róże

pyskiem i kolcem do słońca

psy liżą miski i nasze ręce puste

w naszych slamsach można się kochać

na zielonym świetle


kiedyś Bóg urządzi tu raj

do tego czasu musimy

pozbierać wszystkie papierki

wskazane jest także

posadzić kilka drzewek

najlepiej o smaku bounty


w naszych slamsach nie brakuje

rąk do pracy i tyłków do kopania

dużo się tu mówi o sztuce

i technice uprawiania

seksu nieinwazyjnego


mamy też tarczę antyrakietową


ale bardzo malutką





Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 20 września 2009
anonim
Usunięto 1 komentarz
Wszystkie komentarze