Rozmarzmy się...
Popłyńmy...
Tak, trzymaj mnie za rękę!
Widzisz tam w oddali cień?
To jest cień dziewczyny
Zostawiłam go...
bo nie chciałam być
już cieniem...
"Którędy teraz? "
Prosto, tak przed siebie!
Ja...? Ja dalej jestem sobą...
tylko w tej sukience...
Słucham..?
"Do twarzy Ci w czerwonym...!"
wszyscy tak mówią...