Opisany

Albert Pluta

NIKT nie musi
rozumieć zwykłych
słów
warto by rozumiano
serca

Zrozum moje
na tej kartce papieru
nie chowaj jej
tylko zniszcz

lepiej gdy trwa
nieprzemijalne

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Albert Pluta
Albert Pluta
Wiersz · 21 września 2009
anonim