technomiłość
w głowie dum dum
technożycie
w sercu bum bum
cyk coś w duszę
trzask coś w myśli
technoradość
pędzi pędzi
technopustka
twoje usta
technomyśli
umpa umpa
technowiara
bógbóg bógbóg
technomara
cudmiód cudmiód
bum cyk trzask zgrzyt
technoniebyt
trans totalny
być i nie żyć
-----------------------------
240520091240
Pozdrawiam.
siłą rzeczy na tak
ja też nie lubię techno.