Wszystkim odeszłym
w miłość taką nijaką
bez jednej nogi
i oka
Wszechwidzącego
jeden słów policzek
nadstawi serce rozkraczone w którym
Nieskończoność
niczego nie pewna
Wszystkim odeszłym
w miłość taką nijaką
bez jednej nogi
i oka
Wszechwidzącego
jeden słów policzek
nadstawi serce rozkraczone w którym
Nieskończoność
niczego nie pewna
heh najpierw poprawie moje teksty dopiero póżniej dodam cos nowego:)
pozdrawiam
w sumie to moja fobia ale jest i już! wielokropkom w pezji mówię : nie!
reszta dobrze dobra:)
w ogóle ja bym to tak ułożyła:
"wszystkim odchodzącym w miłość
taką nijaką
bez nogi i oka
jeden słów policzek nadstawi
serce uskrzydlone
serce w którym
trwa
chodź niczego nie jestem pewna"