**
mam jeszcze trochę czasu
35 lat podobno w sam raz. * był czas
na lampkę wina przy świecach
i szklankę wyborowej za supersamem.
nauczyłam się nie wykrzywiać ust.
wygładzać zmarszczki i sukienkę. udawać
orgazm. to tylko gra w napinanie.
mam 35 lat. wiotczeję.
mój Boże odwróć wzrok
od rozchylonych** ud
* Sławkowe
** moje