Do

bodysnatcher

Okno –

dalej

zimno –

zimniej, zimniej, zimniej

drzewaliście

żółciej, zieleniej. pusto.

na ziemi, na wodzie

dziura w szkole

- szkoła na wschodzie.

 

Jeszcze dalej, za mury

murale, konstrukcje i liście

godziny, dzwonki, pojazdy

zamknięte i otwarte –

przejazdy

płaszcz pod szalem, ja pod płaszczem

 

w drodze do.

Oceń ten tekst
bodysnatcher
bodysnatcher
Wiersz · 23 października 2009
anonim