Wpadłeś, rozejrzałeś się, wypadłeś i myślisz, że jesteś taki pożyteczny.
Co z tego, że teraz pachnę jak zając na łące
a rybki w akwarium pootwierały pyszczki próbując zaczerpnąć świeżego powietrza?
Zgadza się, nawet one wiedzą, że nie jesteś stały w uczuciach
nawet one zdają sobie z tego sprawę,
nawet one.
a rybki w akwarium pootwierały pyszczki próbując zaczerpnąć świeżego powietrza?" - to. bo jest inne. bo jest Twoje. reszta już fruwała w literaturze.