Wiatr

Theodave

Wpadłeś, rozejrzałeś się, wypadłeś i myślisz, że jesteś taki pożyteczny.

Co z tego, że teraz pachnę jak zając na łące

a rybki w akwarium pootwierały pyszczki próbując zaczerpnąć świeżego powietrza?

Zgadza się, nawet one wiedzą, że nie jesteś stały w uczuciach

nawet one zdają sobie z tego sprawę,

nawet one.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry+ 3 głosy
Theodave
Theodave
Wiersz · 25 października 2009
anonim
  • Theodave
    Zając to taki ukłon w stronę mamy, której się trzymają takie powiedzonka:) Dziękuję bardzo.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Justyna D. Barańska
    hehe... zając rozbawił ;)

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Kasia     Czyżewska
    "Co z tego, że teraz pachnę jak zając na łące
    a rybki w akwarium pootwierały pyszczki próbując zaczerpnąć świeżego powietrza?" - to. bo jest inne. bo jest Twoje. reszta już fruwała w literaturze.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    świetne, podoba się i trafia.

    · Zgłoś · 14 lat temu