twoje konto jest puste
spróbuj ponownie w następnym życiu
lub skonsultuj się z lekarzem
bądź jego hojnym farmaceutą
zapoznaj się też z ulotką
może coś między wami zaiskrzy
lecz pamiętaj przypadkowo poznana
może być nosicielką ptasiej chrypy
co słowiki zamienia w gawrony
jest jeszcze wyjście tylko dla orłów
wzbić się ponad piny puki i loginy
w dole zostawić pandemię strachu
i z dumnie podniesionym dziobem
wystawić środkowy pazur
Świetnie Aminnto.
Pozdrawiam