wykrzyczeć wszystko co boli
każdą chwilę która mogła być
ostatnią chwilą
mogła nas zabrać tam
gdzie niebyt ogarnia ludzi
a bicie serca jest niesłyszane
wykrzyczeć kolejny stracony dzień
myśląc o tym co nigdy nie nadejdzie
lecz nie obrażać się na rzeczywistość
gdy nie ulży
Pozdrawiam.