***

[RainMaker]

W zagraconej szafie wspomnień
Bez najmniejszego sensu
Przechowuje spleśniałe pocałunki
osoby, która już dla mnie umarła
Bez najmniejszego sensu również
Wywlekam ciało z łóżka
By przyłożyć do nich usta
Choć zatykam nos z powodu stęchlizny

[RainMaker]
[RainMaker]
Wiersz · 5 stycznia 2001
anonim