czy te dni odfrunięte
były do dzisiaj przygotowaniem
lipy pachnące i skakanie po kałużach
mylącym preludium
mam pod beretem teatr
wojny kukiełkowej
małe złości duszą chęci
marzenia tracą dziewictwo
z ruchem oporu przeciw szczęściu
jestem wolna
do wzięcia
do zadrapania pazurami
do zniknięcia
"mam pod beretem teatr
wojny kukiełkowej
małe złości duszą chęci"
interesujący obraz, od jednostki do świata i kolejnej jego prawdy.
"jestem wolna
do wzięcia
do zadrapania pazurami
do zniknięcia" jestem pod ogromnym wrażeniem:)) dziękuje za miłą lekturę:)