edytuj

The Madeleine

Wyciszam płacz, cofam łzy.
Szukam w folderach
i wyciągam suchy śmiech.
W ustawieniach "Humor - zmień"
Tworzę - hologram
szczęśliwego człowieka.

Jeśli byłeś trojanem
w moim systemie,
to co udało ci się
zniszczyć?

Rachunek moich pytań
i twoich odpowiedzi
ma bilans wiecznie ujemny.

Formatuję swój system
i wgrywam jeszcze raz.
Przeszukuję sieć,
szukam lepszych
niż ty.

Mam dość.
Ctrl, alt,
DELETE.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 3 głosy
The Madeleine
The Madeleine
Wiersz · 22 listopada 2009
anonim
  • Kasia     Czyżewska
    pomysł pomysłem a przesada przesadą. dla mnie zbyt wiele tego informatycznego słownika się narobiło. na początek i pointę ale na całość?

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Dominika Ciechanowicz
    no pomysł niezły. "Tworzę - hologram" ten myślnik tan jest do czegoś potrzebny? "Przeszukuję sieć/ szukam lepszych' - przeszukuję/szukam tuż obok siebie, jakoś niezgrabnie.

    · Zgłoś · 14 lat temu
  • Tomasz Smogór
    za pomysł

    · Zgłoś · 14 lat temu