Bitwa

Alexis

proste zasady trudnych słów

analiza dźwięków potrioty

gonitwa wśród nieznanych pól

poezja palona na stosach

 

sielanka chłopskiego życia

rola niewinnych jabłoni

strumyk przyjaciel psa

i dzikość ciszy

 

burza grad anonimowych zdań

sekunda spalonych uczuć

efekt podbojów królów

konekwencje plebsu

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Alexis
Alexis
Wiersz · 26 listopada 2009
anonim