Mogłabym...

malutenka

Potrafiłabym się teraz rozpłakać,
lecz nie zrobię ci tej przyjemności.
Mogłabym się pociąć żyletką,
ale za dużo radości by ci to sparawiło.
Dlatego teraz siedzę i myślę o twojej śmierci.

malutenka
malutenka
Wiersz · 6 stycznia 2001
anonim