Taka małą z farbowaną czupryną
idzie uliczką szarą.
Z daleka widać czerwone glany.
Z daleka czuć smród papierosów.
Uśmmiecha się i szczerzy ząbki białe.
Kto to? Ja?
malutenka
Wiersz
·
6 stycznia 2001
-
KJRJKiedyś była fura i komóra, a teraz segment i skóra . Choćaż się to nie rymuje do tego wieku pasuje.