tu
żadne słowo
krokiem postawionym po omacku
a przecież widzę
czego ty zobaczyć nie możesz
zdegradowany
po stopniach przepływasz
nie książe i nie rycerz
ktoś
tak w domu
określają niewygodnie
piękne imię szkalując
w każdy sobotni wieczór
bo
nie prowadzisz mnie za rękę
"ZAMASKOWANY"
beti027
beti027
Wiersz
·
11 grudnia 2009
Dzięki Kasiu:)